#1 2012-09-12 20:24

Regex223
Member
Registered: 2012-09-04
Posts: 12

FORUM: Error Message "[i] was opened within itself"

(i) was opened within itself, this is not allowed. Why am I getting this error message when posting code? Thanks






(Adjusted the subject line, Stefan)

Offline

#2 2012-09-12 20:31

Stefan
Moderator
From: Germany, EU
Registered: 2007-10-23
Posts: 1,161

Re: FORUM: Error Message "[i] was opened within itself"

What?
Please clarify.

And... please use better description in your subject line to show what this thread is about.


Read the  *WIKI* for HELP + MANUAL + Tips&Tricks.
If ReNamer had helped you, please *DONATE* to Denis or buy a PRO license. (Read *Lite vs Pro*)

Offline

#3 2012-09-12 21:16

Regex223
Member
Registered: 2012-09-04
Posts: 12

Re: FORUM: Error Message "[i] was opened within itself"

I was trying to post a new script code which contained (i) syntax and upon clicking submit the following error message showed up:

“(i) (i surrounded with SQUARE brackets NOT round ones) was opened within itself, this is not allowed”. Needless to say I had to change the square brackets to round otherwise I couldn’t have posted this. Try this to duplicate the error message - use this same posting but change the round brackets surrounding i to SQUARE brackets and repost.

Please let me know what happens. Thanks

Offline

#4 2012-09-13 06:55

SafetyCar
Senior Member
Registered: 2008-04-28
Posts: 446
Website

Re: FORUM: Error Message "[i] was opened within itself"

Oh, you were talking about writing in the forum.

The square brackets in forums are usually used for formatting purposes (bold, italics, quotations...).

To post a code I recommend to writ something an hit preview, this will bring you to a new posting box. There you will have a button that looks like "<>". If you select it you can wrap your code between [ code ] tags.

Your error was because [ i ] is normally used for italics.


If this software has helped you, consider getting your pro version. :)

Offline

#5 2012-09-15 20:49

den4b
Administrator
From: den4b.com
Registered: 2006-04-06
Posts: 3,363

Re: FORUM: Error Message "[i] was opened within itself"

As SafetyCar already suggested, you should paste your code within the [ code ] tag, it will fix your issue.

For more info read BBCode help: http://www.den4b.com/forum/help.php#bbcode

Offline

Board footer

Powered by FluxBB