#1 2015-08-18 12:33

voody
Member
Registered: 2015-08-18
Posts: 2

Hooker 3.3 stops working after 30min - 1hour

Hello,

I'm using Hooker 3.3 Lite. I have problem - program works fine 30min - 1hour and next in log file I see "[Deattached from process]". After this log Hooker send only <CLIPBOARD></CLIPBOARD> logs.

Someone know hot to fix this??

Thanks! smile

Offline

#2 2015-08-18 12:59

den4b
Administrator
From: den4b.com
Registered: 2006-04-06
Posts: 3,022

Re: Hooker 3.3 stops working after 30min - 1hour

Hello,

Please provide more information about your system:

  1. Version of Windows

  2. Anti-virus

  3. User Account Control (UAC) settings

Offline

#3 2015-08-18 14:55

voody
Member
Registered: 2015-08-18
Posts: 2

Re: Hooker 3.3 stops working after 30min - 1hour

Windows 7 Professional Service Pack 1x64

Kaspersky Endpoint Scurity 10 for Windows 10.2.1.23

UAC - Second from top
UAC

Last edited by voody (2015-08-18 15:48)

Offline

#4 2015-08-19 21:54

den4b
Administrator
From: den4b.com
Registered: 2006-04-06
Posts: 3,022

Re: Hooker 3.3 stops working after 30min - 1hour

Have you noticed anything in common when it happens, for example, it stops when you start or stop a certain application? Has it worked fine before and started having issues only recently?

I presume you have added an exception for Hooker in Kaspersky Endpoint Security? Try temporarily disabling it altogether.

Also try using an older version of Hooker 3.0.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB