#11 2022-02-21 17:58

Bingman
Member
Registered: 2021-06-21
Posts: 14

Re: Can someone help? About ReNamer Scripts MediaInfo

den4b wrote:

However, MediaInfo has command line options for saving the output to a file, with full Unicode support. I think it should be the "--LogFile" option

Is it like this? This only creates a 1.txt file in the folder.

MediaInfo.exe --LogFile=1.txt --output=General;%Encoded_Date% VID_20201215_102625.mp4

As shown in the figure below, files containing Chinese characters are not recognized

VID_20201215_102625 - 副本
VID_20201215_102625

20220222004017.png

Offline

#12 2022-03-06 21:48

den4b
Administrator
From: den4b.com
Registered: 2006-04-06
Posts: 3,393

Re: Can someone help? About ReNamer Scripts MediaInfo

Currently, ExecuteProgram and ExecConsoleApp functions in Pascal Script do not support Unicode characters in the command line. That means that you can't pass a file path that contains Unicode characters. That is why your script works for a file named "VID_20201215_102625", but doesn't work for a file named "VID_20201215_102625 - 副本".

This limitation will be addressed, hopefully in one of the upcoming versions.

Offline

#13 2022-03-07 04:36

Bingman
Member
Registered: 2021-06-21
Posts: 14

Re: Can someone help? About ReNamer Scripts MediaInfo

Glad to hear that.

Thanks to the Renamer dev team for their enthusiastic help!

tongue big_smile

Last edited by Bingman (2022-03-07 04:37)

Offline

#14 2023-12-13 23:07

den4b
Administrator
From: den4b.com
Registered: 2006-04-06
Posts: 3,393

Re: Can someone help? About ReNamer Scripts MediaInfo

den4b wrote:

Currently, ExecuteProgram and ExecConsoleApp functions in Pascal Script do not support Unicode characters in the command line.

This limitation has been addressed in v7.5.0.1 Beta.

Offline

#15 2024-03-31 05:37

Bingman
Member
Registered: 2021-06-21
Posts: 14

Re: Can someone help? About ReNamer Scripts MediaInfo

den4b wrote:
den4b wrote:

Currently, ExecuteProgram and ExecConsoleApp functions in Pascal Script do not support Unicode characters in the command line.

This limitation has been addressed in v7.5.0.1 Beta.

Great, thank you very much.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB