#1 2020-06-15 06:55

dannician
Member
Registered: 2019-07-06
Posts: 31

Running ReNamer automatically with a set of rules (command line use)

Is there a feature to open the program and run a set of rules automatically?

Offline

#2 2020-06-15 06:59

Stefan
Moderator
From: Germany, EU
Registered: 2007-10-23
Posts: 1,046

Re: Running ReNamer automatically with a set of rules (command line use)

Please see if you can make use out of that information > https://www.den4b.com/wiki/ReNamer:Command_Line




 


Please see HELP and MANUAL in Wiki for more info.
If ReNamer had helped you, please donate a coin to Denis or buy a Pro license for commercial use. (Lite vs Pro)

Offline

#3 2020-06-15 07:02

dannician
Member
Registered: 2019-07-06
Posts: 31

Re: Running ReNamer automatically with a set of rules (command line use)

Perfect thank you!

Offline

#4 2020-06-15 18:58

dannician
Member
Registered: 2019-07-06
Posts: 31

Re: Running ReNamer automatically with a set of rules (command line use)

I am experiencing an interesting problem with the sort order. 

Using the command line parameter

/preset <preset> <files>

The sort order of the results are out of order. It skips around in the number sequence. See below:
out or order

When I manually enter the folders first and then choose the rules second the sort order is correct.
order correct

The problem is that the command line parameters use the rules first and this always makes the sort order wrong.  Is there a way to have the command line parameters select the folders first and the rules second?

Last edited by dannician (2020-06-16 23:24)

Offline

#5 2020-06-21 13:18

den4b
Administrator
From: den4b.com
Registered: 2006-04-06
Posts: 3,024

Re: Running ReNamer automatically with a set of rules (command line use)

dannician wrote:

The problem is that the command line parameters use the rules first and this always makes the sort order wrong.  Is there a way to have the command line parameters select the folders first and the rules second?

Thank you for reporting this issue.

It has been rectified in version 7.2.0.3 Beta. Please try the latest development version.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB